CLICK CLICK

September 30, 2013

What Is Mathematics?

Annyeonghaseyo, everyone. Good evening! :) By the time I'm typing this, I bet most of you here are still on the way home. Caught in traffic congestion maybe, or dalam office lagi kot? Ehehe.. Actually I want to share something that hit me hard in the head and also heart. Before tu, tengok gambar sat..

Hello, bloggers sekalian.. Do you know him? I am sure most of you kenal jejaka ni :) One of the well known blogger, who is also a teacher. Vee selalu baca blog dia dulu before ada blog. Now dah ada blog, dia menyepi pulak. Adess.. Teacher kan, memang busy.

Anyway, this entry is definitely not about him but the thing he wrote in his bio! 

Matematik mungkin telah mengajar kita tambah, tolak, darab dan bahagi. Tapi Matematik juga telah mengajar kita bahawa setiap masalah itu ada penyelesaiannya.

Terkesan tak dalam jiwa diri sendiri?? Vee punyaaalah terkesan! I really like this statement. Thanks to Bro Hizami - terbuka sudah mata. Semua perkara dapat diselesaikan, janji ada usaha, kesabaran and of course, teruskan bersandar kepada DIA!! :) 

So ladies and gentleman, when you are in trouble just remember Mathematics. Mathematics taught us addition, subtraction, multiplication and division; but in Maths we found out that every problems have solutions!! <3 Dannn, jom terjah Bro Hizami > http://www.budaklelaki.com/ 

Till then, have a great evening! Adios ~

ps: Mohon tuan empunya badan tak marah profile twitter kena snap :|

4 comments:

  1. kak memang tak pandai math. kena belajaq dua kali bru nak paham.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Hensem jwak. Hahaha. Lain nak ditangga kamek.

    ReplyDelete