CLICK CLICK

September 27, 2013

Jadi Budak Kecik Jap

Annyeonghaseyo, aloha, konichiwa!! Today I is sangat penat. Another tiring day. Zzz. Petang tadi sempat shopping dengan parents kat UNACO. Shopping barang dapur, biasalah hujung bulan kann, beli stok untuk sebulan. Bila dah kata sebulan ni of course barang banyak so kena pakai trolley.

Kebetulan, aku pakai sports shoe, so bila jalan-jalan dalam UNACO tu licin je rasa. I don't know what got into me but I was playing with the trolley for like 30 minutes -.- Seriously, Vee?! You know that style, push push and push then sliiiidddeeee... 
Google's. So the very comel!!!
Seronok je rasa. Ahahaha. Saja girangkan hati sebab dorang dok main lagu orang putus cinta je dalam UNACO tadi. Pfttss.. Dulu masa kecik selalu duduk dalam trolley, sekarang dah besar main slide dengan trolley. Zz. Berjiwa muda katakan. Ahahaha.

Anyway, hari ni bukan je happy sebab dapat main trolley tapi happy jugak cos it's FRIDAY!! Means esok Saturday, weekend! Yipee!! Malam ni tak payah fikir pasal bookmarks! I need some rest man ._. Tadi lepas mandi rasa nak baring then tido terus tapi dinner kena ambil jugakk, nanti tak pasal-pasal gastric. 

Susah beno orang ada gastric ni kenn, kena makan right on time kalau tak . . . . Pfts.

Soooooooo, terima kasih kepada yang dah tinggalkan jejak minggu ni. Aku langsung tak dapat nak BW. Huhuhu. Tunggu lah ehh, nak charge diri sendiri malam ni, esok aku jejaaaaaaaaaaaakkkkkk korang balik :D :D Arraso?!! Thanks for reading, good night everyone!! Muah muahh x)

5 comments:

  1. hahaha...get a maximum rest ya...take care :)

    ReplyDelete
  2. Sekejap je jumaat, sabtu ahad berlalu..hehehehe

    ReplyDelete
  3. akak pon suka gak main troli. hehe.. ^_^

    P,s : betol org gastric memang banyak pntang .. semua on time kalo x menderita

    ReplyDelete
  4. Kamek mowk main kedak ya jwak tapi kamek supan. Hahaha.

    ReplyDelete