CLICK CLICK

September 26, 2013

I Found U Finally!

Annyeonghaseyo, everyone!!! :D Today I is so happy, walaupun penat dan sedikit gelisah - sebab bookmarks tak siap dan event tu esok!! And one more thing, tengah aku siapkan bookmarks dalam library tadi boleh pulak kena "kacau". Terus teriak dan lari ke luar bilik. Rules library tolak tepi sudah. Wakaka. Dey.. Siang pun bulehh -.-

Anyways, today I is so happy cos I finally found this precious thing that I've been searching for about 4 6 months!! You know, I really love little kids products because of the smell. Most of them smells good and cute, explains why I'm a die hard fan of Carrie Junior! But that's not that "precious little thing".

That precious little thing is actually Disney Eskulin Kids Hand Sanitizer! Found this product about 5 years ago and have been using it since then. Tapi 6 bulan yang lepas, tercari-cari dekat kedai tapi tak jumpa. Sedihh. Setiap kali terjah malls or any supermarket memang cari benda ni, but yeah T_T And today, when I was looking through the lotions, aku terpandang benda ni. Tak fikir panjang, cari orange flavour terus grab!! :D Wangi youu, that's why I loiikee ;D
Google's image, but this is the one that I've got in hand now! ;)
Pinjam gambar Google aite, malas nak ambik gambar benda ni. Ahahaha. I is so happy!! :D Rapuan tamat di sini! Kena siapkan bookmarks walaupun hakikatnya saya is so tired. Sobs. Thanks for reading! Ada waktu dan peluang nanti I will visit you guys back! :) Happy dinner time! <3

3 comments:

  1. vee kena kaco dgn hantu ek ?? huhuhu takuittttttttttttttt

    ReplyDelete
  2. HAHAHA...kids stuff have really good smell indeed :)

    ReplyDelete
  3. wangi kan sanitizer ni?? hehhe.. biasa adik sy yang pakai jea... ;D

    ReplyDelete