CLICK CLICK

September 24, 2013

24Sept2013

Annyeonghaseyo, everyone! :) Today's quite a long and tiring day lahhhh.. Classes began at 8 am and ended at 1 pm. Sudahlah cuaca panas, rasa macam tunggu waktu nak melt je pun ada. And it's hazy out there. Kuching dilanda jerebu lagi T_T 

In the afternoon, I continued making the bookmarks. So far managed complete none of them T_T And I've only few days left. Huwaa! Ingatkan senang tapi, ughh. Susah betul orang tak berjiwa art nak siapkan something related to arts. Nak lukis mata dengan telinga pun ambik 30 minutes. Ya ampun. Satu je yang mampu dibuat, tu pun tak complete sangat.
A teeth-less rabbit. Hahaha. Look at those eyes, super imperfect T_T Rasa macam tak nak je bagi kat orang benda ni. Haiz. Benda tak perfect gini, grr >_< Belum sempat lekat gigi rabbit ni kena balik dahh. Had to go to a place to book it for our dinner.
Tadaa! The only halal steamboat I know in Kuching :) Tadi dah jenguk tempat ni, it's very good. Lepas dinner nanti buat review ehh. Who knows yang datang Kuching nak cari tempat makan kee.. Lagipun it's situated at tourist spot, so senang nak cari!! :)

By the way, tadi masa negotiate with Uncle Annuar, he mentioned this "Nowadays semua harga barang dah naik. Even the petrol, so I really have to raise the price too. If not, uncle terpaksa golong tikar..". Ahahaha. Senyum dan senyum!! :) Booking tempat dah settle, now kena fikir games and gifts - for 3 different dinners. Another 2 places tak book lagi. Ahahahahhahahahahaha nak nangiiisssss!! LOL.

Psstttt.. Now I owe you the dance video, bookmark tutorial and Annuar Steamboat's review. Dance video mungkin tak dapat dalam masa terdekat sebab last yesterday jatuh tersungkur menyembah bumi. My knee is bruised!! Hahaha. I'll tell you the whole story later on!! :D

Now I owe you another story which is about my knee!! Gaaaaa... Thanks for reading!! 

4 comments:

  1. tak penah lagi makan kat anuar steamboat. macam mana kat situ? happening tak?

    ReplyDelete
  2. steamboat??menarik tu..nanti update ye pasal tempat tu :)

    ReplyDelete
  3. wah vee siap pomot steam boat halal. bila dtg sarawak boleh cari vee lah ekkk.. tolong jadi tourist guide akak ^_^

    ReplyDelete