CLICK CLICK

January 12, 2013

D.E.L.E.T.E.D

Sekarang ni aku tengah depress mengenang nasib diri! Tadi semangat berkobar-kobar nak update blog about something sekarang punah musnah hancurr hancusss gitu!! 



Tadi phone connected to laptop, nak ambik gambar la kononnya, then secara tidak sengaja my Images file kena delete. Homaigoat. Imagine perasaan aku sekarang, boleh?? Imagine all my pictures yang sememangnya menyimpan seribu satu kenangan :'( Semuanya hilang dalam sekelip mata!


Kalau 3 4 gambar tak pa, ini beratusssss !!! :'( Sedih sedih sedih!! Gambar MrW pun kena delete! But ugh, thank God ada save kat lappy. Hikss. But still!!!! Semua gambar with my dancers, friends, Christmas & New Year celebration!! Huwaaaa!!!!!

Tak tau anak sapa aku culik ni but this is how I feel!! :"(

4 comments:

  1. oh no!! mesti tertekan kan..relexxxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harharhar. Ya, tertekan. Mlm ni nak try restore :D

      Delete
  2. kalau hilang dalam harddisk atau pendrive boleh pakai recovery software

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah.. Downloaded the Inspector File Recovery tp xtau mcm mana nak guna :(

      Delete