CLICK CLICK

January 25, 2013

ANNOUNCEMENT!


SAYA DEMAM :( 



Sedihnya saya :( Few days before my birthday, saya sembuh dari demam yang 'dibawa' dari tahun 2012. And now, 2 weeks after my birthday, saya demam lagi. Apakah ini semua :( Sakit lahh. Kepala berdenyut-denyut, kalau sneeze sikit rasa macam nak pecah kepala :( 


Okay, sekian sahaja pengumuman daripada saya.
Doakan saya cepat sembuh horaitt..
Hehehe :D

8 comments:

  1. hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)

    moge cepat sembuh.. =)

    free tak.?? jom join satu segmen..

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

    thx.! =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hii. Thanks sudi singgah. And thanks for the well wishh too :) Yes, will do bila sudah free lepas ni :)

      Delete
  2. semoga cepat sembuh yea .jgn lupa mkn ubat ikut wktu :-)

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh.. rajin2 makan ubat.. yg paling penting, antibiotic kena habiskan even rasa cam dah sihat sket.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks teacher Fiq :D Antibiotic tak da, doc tak beri antibiotic because fever tak kuat sgt. Fever ni cm main2 lak. HAHA. Thanks for the well wish tho :)

      Delete