CLICK CLICK

January 18, 2013

1 MONTH! :D

This would be my 100th post and I've been thinking of what to post since just now. It has to be special, definitely! And I just got the idea. Parapapapa.. It's January 18th, just 10 days after my birthday and guess what.. It's been a month!! 




Ouh apa itu?! Haha.. 

Well.. It's been a month since saya mengambil status 'In a Relationship'. Aww, gediknyaa. LOL. I know, it's just one month and mesti orang macam 'baru sebulan dah nak bising-bising', tapi apa boleh buat. HATI membentak nak type juga because I don't know. Saya sayang dia!! HAHA. But yeah, genap sebulan sudah :) It's been an awesome month, seriously. Everything has changed since 18th December 2012. Every moment seems so special. 

He was there with me during Christmas, my new year and even my birthday! He wasn't the first to wish me at 12 a.m. but he was the one and only who wished me exactly on my birthday; January 8, 3:30 a.m.. Hahaha. That's my actual and official birthday and it feels great cause he's the only one who wished me exactly on my birthday :D


I can't tell you what I love about Mr Wee because I love every single thing about him. How he treats me, how he care [always worried bout me, aww!], his jokes, his laughs, and his sleepy voice! Ngahh.. His sleepy voice sangat hawt okay. Rasa macam nak terkam dia masa tu jugak!! Wakaka.. Sounds so macho. LOL. Rindu sudah >_<

And you know what.. I still can't believe he actually liked me since 2 years ago. Terpaksa tahan hati bila dengar or baca my statuses about my exes and until that one fine day.. Hehekk..

My dear, happy one month together! You were there last Christmas, New Year and on my birthday. Dear, I want you again for the next Christmas, New Year and my birthday :) I love you and only you! This entry is specially for you, and I don't know what else to say because saya memang tidak pandai buat ayat bunga-bunga or ucapan special, but ketahuilah.. I LOVE YOU! :sedut: HEHE :P Ailebbiu, dearie <3

Kisses for you!

Kisses lah sangat kan? Macam fail duck face ada la.. Wakaka!

p/s: Tak boleh letak gambar Mr Wee nanti ada orang jatuh hatii. NGAHAHA okay boleh lempang saya sekarang. HAHAHA :P

SEKIAN!


8 comments:

  1. alala..sweetnya..bila lyeen boleh jd sweet mcm awk..hehee:)

    p/s: entry td tu xda pun nk buat awk trasa..sory ya..haha..apapun, smoga awk happy sllu brsam isnan tersyg..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah.. Tau, akak tak bniat langsung pn. Hati ni je yg nak terasa. LOL. It's okay, sy sgt memahami, hati ni je yg degil :p Aww, trima kasih :D Kejap lg turn akak gak.. Heheh :p

      Delete
  2. JIWANG EH..MOGA2 BAHAGIA SLL..KIM SLM NGAN GEREK KTK YA..EH?HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Aok, kelak kamek kirim slm ngan nya :p

      Delete
  3. hahahha.. congratulations.. :)
    dah macam serasi korang bedua ea.. tapi try this trick, ok macam ni, saye bukan nak pisahkan awk atau ape, tapi kite cube buktikan ape yang awk ckp pada mr wee tu betul, dan kalau betul :

    awk ckp "Tak boleh letak gambar Mr Wee nanti ada orang jatuh hatii."

    sy ckp "Ape salahnye letak muka beliau, kan membuktikan awk lebih syg pada dia? dan awk tak perlu risau kalau ada orang jatuh hati pada dia, sebb awk dah yakin dan.. entry ni khusus tuk dia, so? my suggestion is, letak je pic boyfriend awk tuh, mana tahu saye kenal ke.. hehehe..."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah.. Thanks for the wish and the trick as well. Ayat tu ayat gurauan je sebenarnya. Tak mau letak gambar MrWee kat sini because its not the time for me to reveal his face yet. Baru sebulan kan? Maybe the following month baru letak gambar MrWee. HAHA. I dont think I have to put his pic sbg tanda syg tho. It can be shown in any other ways :p But thanks for commenting. HEHE. :D

      Delete
  4. hahahahah..bulat mata bila wat duck face tu.. btw, letak lah pic ur bf.. nk gak tgk..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA. Mata memang bulat. Tapi kalau senyum jadi artist k-pop :P Yang tu.. Lain kali lah xD

      Delete