CLICK CLICK

December 31, 2012

2012

It's December 31st already and soon it will be 2013. Just few more hours.. And only 8 days to my birthday [ngiahaha]. Each year has its own stories and memories - either good or bad, and 2012 has been a good year to me, like so many other years as well. Frankly speaking, 2012 taught me a lot of things in life.

Saya yang salah ........ ?

Hai! Korang ingat tak aku pernah join segment 'Ada apa dengan nama blog'? Kalau tak tau, click INI. Tadi bro Eyriqazz dah comment kat my post, dia cakap 'Nama blog gabungan 3 sebutan, va+nee+lea. Umm, rasanya agak susah disebut dan diingat. Vanilla mungkin lebih mudah. Rasanya nama blog belum cukup menarik dan bagus'. Ngaaa.. Okay. Hahahaa.. Tapi..

December 30, 2012

Kesengsaraan pesakit DEMAM

Dramatic tak title tu? Kah kah kah! Haku memang tengah demam now, but kalau tengok muka tak macam orang demam sebab di dalam yang demam [ada macam tu?] Kejap panas, kejap cool je temperature ni. Hai demam, kalau nak attack, attack terus. Huhuu.

Trauma o,O

#confessionblog

Few weeks ago, sometime before Christmas, something bad happened to me. Wasn't that bad actually but it kinda traumatized me [haha]. On one good afternoon, I was sitting on my table while updating my blog. It was pretty hot so I decided to open my window. I knew there's something wrong with my window cause it stuck when I slide it to the side but I ignored the 'warning' and continue sliding the window. Until.. It went off from the 'track' or whatever you call it and it dropped down to the ground [hahaha].

December 29, 2012

Shark Tank Bursts in Mall @ China

Boxing Day shopping presents many dangers for many mall-goers, but nothing like the danger that shoppers in China experienced Wednesday when an aquarium, housing sharks, burst in a Shanghai mall.

Fifteen people, including the customers and staffs, were injured when the 33.5 gallon aquarium burst into Shanghai's Orient Shopping Center. Besides shards of glass and rushing water, those in the area at that time had to look out for 3 sharks, ranging from 30 to 40 centimeters long, when the tank burst. All three of the sharks died in the incident.

Segmen Eyriqazz: Ada apa dengan nama blog?

Such an interesting segment! Ahah. Seperti biasa dalam setiap segment, letak banner:


Saya demam lagi, yay! T_T

As the title says!! Last Christmas aku memang dah demam, even masa Pre-Christmas at church. Kepala pening and wahh.. Pusing. Maybe sebab busy atur this and that, sebab tu tak terasa sangat demam masa tu. But lepas balik rumah, tu diaaaaaaa... Ahak. Semput je -_-''

Pre-Christmas with the Orphans

Just an entry about Christmas with tons of pictures. Ahak. Last Saturday, December 22nd, I celebrated Pre-Christmas with the kids from Salvation Army at Sugarbun. Our church was asked to conduct the party and the youths were assigned to 'complete' the task. I went out for dance practice at 2 p.m., came back at 4 p.m. and by 5 p.m., I was on my way to Sugarbun already. Pheeww!!
On the way to the place. Motif? I don't know XD

December 25, 2012

Christmas Christmas Christmas

Again, aku menghilang dari dunia blog. Sangat busy yaw! My masa free was on Saturday sahaja and itu pun before tengah hari. Last Saturday pukul 2:30 p.m. dance practice at church. Lepas balik around 5, mandi then off to Sugarbun for Pre-Christmas with bebudak from Salvation Army. Sunday pulak, prepare for Christmas celebration malam tu and was in church from 9 a.m. to 11 p.m.

December 22, 2012

Nicol David Cipta Sejarah

Pemain skuasy nombor 1 dunia, Datuk Nicol David, merangkul gelaran terbuka dunia yang ketujuh selepas menumpaskan Laura Massaro dari England dalam perlawanan akhir Kejohanan Skuasy Wanita Terbuka Dunia pada Jumaat.

December 21, 2012

1st Giveaway by CikJi

Kali kedua join giveaway! I like this giveaway because tak banyak syarat, hanya perlu follow tuan pengelola giveaway, itu pun tidak wajib, and like one of her page. Senang kan?? Lepas tu letak banner ;


Segment: Cari Followers untuk Blog

Segment by Cik Kucing Meow, sama dari Borneo jugak! Sudah kena tag so buat je la walaupun sekarang sedang menahan sakit gara-gara gastric, ahaha.. First thing, banner mesti ada! (:


So many in One! (:

Hi hi hello hey! I'm back setelah sekian lama menyepi dari dunia blog. Ada memang ada tapi tidak update blog because bukan tiada masa, tapi mood tidak ada. Hari ni baru dapat mood nak update balik tapi semangatnya kurang because si dia demam now. Adess. Tapi cute kot muka ada dot dot dot merah sebab measles. Hahaha.. And entry kali ni bertajuk so many in one sebab aku padatkan banyak kisah dalam 1 entry. Haha. This time entry lebih kepada personal life because lama rasanya tak update about myself, hanya dipenuhi segments and general information! Hihikk.

Segmen Review Blog by Mohd Noor Syawal

Baru lepas type entry baru tapi tak nak publish lagi.. Nanti lah, pukul 9 gitu baru publish. Hahah. Daaaaan inilah kerja saya pada jam 4 pagi; join segment. Ahak ahak ahak. Saja je nak buang boring di awal pagi memandangkan saya belum tidur. Hihikk. Kalau nak join, click INI dan ikuti terma dan syarat!! Jangan lupa letak banner ini juga ;

December 17, 2012

Busy - Selamat tinggal Blog

Selamat tinggal? Mimpilah aku nak cakap selamat tinggal! Blog inilah hidup aku - pffts, ayat tak boleh blah!! Hahah. Nak pause blogging sebenarnya. Tak lama, hari ni je :D Banyak yang nak di post, gambar-gambar semua dah ready dalam satu folder mengikut urutan - yep, itulah saya. Kalau aku blogging, memang gambar dalam satu folder mengikut topic. Biar senang. Haha. Aku sorang je macam ni ke?? LOL!

Segment: Blogger 1Malaysia

Yipee! Another interesting segment (: Tak mau cakap banyak, we proceed terus to the segment ekk (: 

First thing you should do, place this banner ;


Click HERE to join

December 16, 2012

Stroke Identification *Important!

What is stroke? Stroke is a condition in which the brain cells suddenly die because of lack of oxygen. This can be caused by the obstruction of the blood flow, or the rupture of an artery that feeds the brain. The patient may suddenly lose the ability to speak, there may be memory problems, or one side of the body can be paralyzed.

December 14, 2012

How Teddy Bear Got Its Name

I presented this for my oral test in high school before and I think this is an interesting thing to share with everyone. Maybe ada yang tau but well, just sharing! :D Benda ni aku kaji sendiri dapat dari internet, tapi tak ada lah aku main copy paste je, aku type sendiri and cari points yang best untuk dibaca because kalau aku copy paste, font mesti tak sama. And I took the interesting part and straight to Teddy Bear. Tak main ayat berjela-jela. Haha.. Aku lupa dah website tu, ni pun aku jumpa dalam documents kat laptop, hehek! Enjoy reading ~

December 13, 2012

Segment: Tell Me Your Wish

Yipee!!! Another cool segment (: The last segment I joined was 'Segmen Siapa Paling Jujur' and this time I'd like to join this segment because it sounds so interesting. Haha.. Yeah, I like joining this kind of segments, because it sounds a bit fun compare to some segments like following each other and stuffs. I mean there's no thrill in it. Follow blog, tempek banner and that's it. Haih. Yes, followers memang akan increase but there's no fun in it. TO ME. Hahaha. Pendapat peribadi okay, jangan sampai terbang ke Borneo and sembelih Vee. Wakakaka. So the first thing we should do is, TEMPEK KAN BANNER!! (:

In the list in the list!!

I'm in the list!! What list?! Hahah. Ceritanya bermula macam ni. I was bored and went 'snorkeling' in the Internet, then decided to do one thing. As I said, I was bored. Hahah. So I went to google.com and typed 'The Borneo Girl' in the search box. Then I found this ;

Soon it will be Christmas Day (:

I thought of making 'Wordless Wednesday' but too bad, masa sudah lepas 12 midnight, jadi tak boleh lah!! Kalau boleh tadi, aku nak tunjuk gambar yang satu ni (: Nanti kejap, sabar.. Pas ni aku tayangkan.. Hahah. Tengok title entry, agak-agak boleh teka kan apa aku nak ceciterciter. 

December 11, 2012

Jessica Alba was in Sarawak

Percaya atau tidak, Jessica Alba pernah berlakon di Sarawak dalam cerita The Sleeping Dictionary. The Sleeping Dictionary is a 2003 movie and it was filmed in Sarawak.  Antara lokasi pengambaran cerita ini termasuklah Kuching, Batang Ai, Matang Recreation Park dan beberapa kampung kecil di sekitar Sarawak.

Rivera Dead in Mexican Plane Crash

U.S. authorities confirmed Monday that singer Jenni Rivera, a U.S.-born singer whose soulful voice and openness about her personal troubles made her a American-Mexican superstar, was killed in a plane-crash in Northern Mexico.

Template Hunting & Blog Review

Dari pukul 10 tadi aku mencari templates yang cun actually, hahaha. Sorry kepada semua yang ada terjah blog Vee sebentar tadi. Vee tau, mesti semua blur dan hairan dengan rupa blog yang sangat bersepah. Al-maklumlah, sedang mencari templates yang sesuai.

December 10, 2012

Segmen: 3 jam 3 perkataan


Finally, an interesting segment to join! Haha. Dari pagi tadi aku tercari-cari segment yang menarik, finally I've found one! Aku memang suka segment yang lain dari lain because segment macam 'up kan followers, I follow you, you follow me' macam boring and tak thrill. Sorry, just an expression aite :p And thanks Cik Lyeen for this segment :D

I don't know what's the suitable title -.-'

I'm actually kinda blur at the moment. I've no idea what to update here but it seems so long since my last entry padahal baru beberapa hari. So since I've no idea what to say, I'll just talk about kids nowadays. I got this idea after what happened yesterday during a practice.

December 07, 2012

Earthquake hits Japan again

A strong quake centered off northeastern Japan shook buildings as far away as Tokyo on Friday and triggered a one-meter Tsunami in an area devastated by last year's Fukushima disaster, but there were no reports of death or serious damage.

Shila Amzah - Calon World's Best Female Artist

Terjah twitter di awal pagi, terjumpa tweet Shila Amzah yang berbunyi begini;


December 06, 2012

Dress and Domain Giveaway

Whoaa. Banyak benda aku join ari ni. Segment dah berapa, kali ni give away pulak. Well this is my first time joining giveaway. Apa beza segment and giveaway, I've no idea. Haha.. Dapat tahu pasal giveaway ni through the penganjur yang merupakan blogger Sarawak jugak, Mr Amer. Dia cakap 'blogger Sarawak dijemput join ga kamek'. So iyalah, kamek mok join la tok. Support geng Sarawak tek bah. Hahaha.

Segmen: Siapa Paling Jujur

Another segment on self-information. I like :D Tadi sempat baca soalan-soalan yang diajukan. Fuyooo, tersentap bila baca. Mana tak, kebanyakannya pasti menimbul perasaan malu dan segan kalau dijawab. Hahahaha.. Tapi nak join jugak!! Soalan tu semua lain dari yang lain and yang pasti, kalau menipu sangatlah ketara. In other words, semua orang akan jujur, bukan saya sahaja. So boleh la.. Hahahaha.

December 05, 2012

Najwa Latif anak derhaka?

Abdul Latif Ismail, 51, bapa kepada Najwa Latif telah menghubungi Berita Harian dan meluahkan perasaan terhadap sikap Najwa Latif yang dianggap anak derhaka. Katanya, dia bukan ingin membuka pekung di dada namun hanya ingin Najwa Latif kembali ke pangkal jalan dan memohon maaf kepadanya sebelum dia menutup mata.

Gempa Bumi @ Keningau, Sabah

Penduduk di sekitar pekan ini dikejutkan dengan satu gegaran yang berlaku kira-kira jam 11:16 pagi Isnin. Gegaran itu turut dirasai di beberapa bangunan-bangunan jabatan kerajaan, kedai dan perumahan di sekitar pekan ini. Bagaimanapun, tiada keretakan bangunan dilaporkan.

December 04, 2012

Kuching Central + Church + Merdeka Plaza

Warning: This is a long entry and it's in bahasa rojak ( English + BM) XD Blog apa la ni siap ada warning, sudah lah di highlight, font warning pun kaler merah. Hahahaha..

Semenjak dua menjak tiga menjak ni.. Aku memang selalu keluar. Aku pun tak tau. Tetiba toink-toink saja.  Tapi bagus jugak! Boring derr terperap dalam rumah 24 jam, menghadap laptop and televisyen. Huhu.

Kate Middleton Is Pregnant!

The most eagerly awaited pregnancy was announced today by St. James palace on behalf of The Duchess of Cambridge, and her husband, Prince William, ABC News reported. The child, whether a boy or girl, will eventually be heir to the British throne according to the new legislation awaiting final approval. 



December 03, 2012

I hate flies

#confessionblog

Benci + geli + takut, semuanya ada T___T Since I saw the fly's egg on the food at someone's house, I begin to hate the flies. Whenever I see the flies, I'll have goosebumps and just so 'eehhh!!!'. It somehow reminds me of the egg I saw. Lmao. Freak.

Segment by NZ: I tanya U jawab


Hey ho! Just got back from Merdeka Plaza and saw this segment. Quite interesting, so I joined. :p Let's proceed!

December 01, 2012

Stiletto Lover

I once confessed that I'm a casual girl. Oh yes, I am and still a casual girl. Hahah. But I do adore other footwear such as stiletto! Stilettos are one of the stunning shoes I've ever seen, especially when they are greatly designed! Such as shown in this picture;

Speechless Saturday #1

Look at the title. Jangan maree. There's Wordless Wednesday, so does Speechless Saturday. Hahah. So let the picture speaks for itself.

Speechless Saturday #1: Blogging buddy, Oscar.

Contest Kalender 2013 Eksklusif HazwanHairy | Box Creative

Hello readers! Tengok jam, dah lepas 12 midnight. So it's officially December!! This would be my first post for December, a contest held by Abang Hazwan Hairy. Okay, jangan maree Vee panggil dia abang, dia kan tua dari saya . . Panggil abang saja lah, memandang kan dia lebih tua dan blog nya yang kewl itu pun tua dari blog saya, tapi bukan saya. Huahuahua. Tak faham? Baca line itu one more time! :b After all, mulut memang sudah biasa panggil yang lebih dewasa abang/kakak/aunty/uncle/nenek or aki/babai which means grandpa in Iban and Bidayuh.