July 28, 2014

Salam Eid Mubarak

Hello, everyone! This entry is specially dedicated to all Muslims out there. I, Vanessa @ Vee would like to wish all of you Eid Mubarak! Have a great and joyous celebration, ya..

Sincere apologies to all for any mistakes done, and may the Lord's blessings be upon you guys. Stay blessed!!

Lots and lotss of love,
Vee

July 12, 2014

Vee is BACK!

Hello, everyone!! Oh em gee! Last post on blog bertarikh June 25th, today dah July 12th! Aaaa. Lamanya tak update blog!! Serious, pantas gila waktu berlalu. Huhu.. Serious, rindu sangat nak blogging. Lama gila menyepi, entah orang masih ingat tak kewujudan blog ni. Haha.

Busy, that's all I can say. Nak melencong sana sini memang sangat tak sempat. Student life, kan.. Application bloggeroid ada memang ada, tapi macam kurang feel nak blogging through that. After all bila banyak sangat tugasan ni, inspirasi tu macam kurang jer. Can someone inspire me to write more??

Like, I seriously need it. Sebenarnya banyak email dari advertising company dah masuk nak jadikan blog sebagai platform for their ads, tapi diketepikan because kalau dah jarang update macam mana nak masyuk kan.. Haiya! Rugi ada jugak, tapi apa nak buat?

Apa nak buat?! Usahalah, Vee oiii.. Haha. Blur. Saya sangat blur.

Hanya senyuman yang mampu ku berikan ;D