December 12, 2013

Blogger's Birthday Segment

STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.
Hello, everybody :D Hari ni Vee nak lancarkan satu segment yang bertajuk "Blogger's Birthday Segment". :D
Tujuan Vee lancarkan segment ni ialah untuk mengeratkan hubungan antara bloggers dan juga untuk mengetahui hari lahir bloggers sekalian :) Lepas ni boleh laa Vee buat wish untuk semua kann ^_^

Untuk join ni, syaratnya sungguh mudah! :D
  1. Follow blog Vee, add Vee dalam g+ anda (sidebar)
  2. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan html 
  3. Catitkan tarikh lahir anda (nak letak tahun boleh, tak letak pun no hal)
  4. Publish entry
  5. Letak link segment dalam ruangan comment dengan ini: <a href="URL LINK">NAMA LINK</a> [Bertujuan untuk mengelakkan spam ] Contoh:

Code Segment



Simple as ABC kan!! :D Macam mana segment ni berfungsi sebagai pengerat hubungan ialah bila birthday anda nanti, Vee akan buat special entry untuk anda :) Kalau di dunia nyata, orang ada buat celebration kan.. Pergi rumah anda, celebrate together. Kat dunia maya pulak, kita buat macam ni lahh :D Hehehehe..

Harapnya segment ni dapat sambutan :D Terima kasih kepada yang sudi join ;)

111 comments:

  1. arghhh..sy silap phm psl nama link tu..hahaha..ni sy ltk balik link sy yer...

    Mama Safiy Arfan

    ReplyDelete
  2. mun sempat kelak kmk mok join juak
    gik bercuti n busy ngan preparation wedd adik mek..hihi
    hp bday utk ktk

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sound like a good segmen..nanti i join this segmen...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Vee. Semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  6. Saya cuba lagi join segmen ni...harap2 btl cara yang saya buat..

    ReplyDelete
  7. Saya join segmen...moga ada rezeki..

    ReplyDelete
  8. menarik segmen ini.. ada masa nanti akak join.. akak bookmark dulu.. :D

    ReplyDelete
  9. seperti yang dijanjikan..sy join segment ini...

    Blogger Birthday Segment

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. bestnyer de orang nak bg hadiah entry utk besday..mesti join nih..:)

    ReplyDelete
  11. memandangkan besday sy belum tiba lg.. so, sy nk join segmen nih.hehe
    besday

    ReplyDelete
  12. nk juga join tp xberapa pandai...

    ReplyDelete
  13. Salam kenal sebelumnya Sobat @ Vee Lea
    Sangat menarik Segment ini bener saya baru lihat perlu
    Follow nih bisa saling mempererat tali silaturahmi salam yah
    Sobat Blogging @ Vee Lea salam sukses

    ReplyDelete
  14. Ijin follow Blog dan google + nya yah Sobat
    Agar silaturahmi antar blogging tetap Berjaya
    Salam Hormat selalu

    ReplyDelete
  15. Hopefully sempat mok join. Gik di kmpung tok. Huhu

    ReplyDelete
  16. I'm joining myself into this segment! =D


    BBS


    thank you! -^^-

    ReplyDelete
  17. dah check, ada satu je penyertaan dari saya :)

    ReplyDelete
  18. saya da join. my birthday da nak dekat da. hehe

    nanie

    ReplyDelete